You are here
Home > Образование > Частно училище Банкер, една добра алтернатива за образование в България

Частно училище Банкер, една добра алтернатива за образование в България

Понеже мечтата ми за наистина стойностно училище в България още не е реализирана и аз постоянно се ровя в темата.  Отдавна се познавам с Николина Ненова, директор на частно училище Банкер честно да си кажа, тя е реализирала мечтата ми за наистина добро училище.

Аз по професия съм учител по Математика и информатика и винаги съм имал слабост да преподавам. Сега се занимавам  с дизайн и изработка на интернет сайтове и това ми харесва, но контактът с млади хора е незаменим. Най-вече, когато имаш какво да споделиш с тях и да ги запалиш с твоите идеи.

Да се върна на първоначалната ми идея, да споделя моето положително мнение за училището.

Частна професионална гимназия „БАНКЕР” е основана през 1994г. и е единственото българско училище, носител на Международна златна звезда за качество (1997 г.)

Гимназията издава свидетелство за основно образование, диплома за средно образование с интензивно изучаване на английски език и свидетелство за професионална квалификация по специалностите:
• „Банково, застрахователно и осигурително дело”
• „Финанси, банково и застрахователно дело”
• „Малък и среден бизнес”

Преподаватели по специалните предмети са водещи специалисти от финансови институции, университетски преподаватели и представители на деловите среди – БНБ, СиБанк, СФБ Капиталов пазар, Агенция за икономически анализи и прогнози, Банксервиз, УНСС, Международно висше бизнес училище и други.

Учебната и производствена практика се провежда предимно под формата на тренинг и симулативни сесии, учебни фирми, производствени екскурзии и реално участие в дейността на финансови институции.

Нека хората, на които им предстои да избират професионална гимназия за детето си да имат още една гледна точка.


One thought on “Частно училище Банкер, една добра алтернатива за образование в България

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top