You are here
Home > Образование > Частно училище Банкер, една добра алтернатива за образование в България

Частно училище Банкер, една добра алтернатива за образование в България

Понеже мечтата ми за наистина стойностно училище в България още не е реализирана и аз постоянно се ровя в темата.  Отдавна се познавам с Николина Ненова, директор на частно училище Банкер честно да си кажа, тя е реализирала мечтата ми за наистина добро училище.

Аз по професия съм учител по Математика и информатика и винаги съм имал слабост да преподавам. Сега се занимавам  с дизайн и изработка на интернет сайтове и това ми харесва, но контактът с млади хора е незаменим. Най-вече, когато имаш какво да споделиш с тях и да ги запалиш с твоите идеи.

Да се върна на първоначалната ми идея, да споделя моето положително мнение за училището.

Частна професионална гимназия „БАНКЕР” е основана през 1994г. и е единственото българско училище, носител на Международна златна звезда за качество (1997 г.)

Гимназията издава свидетелство за основно образование, диплома за средно образование с интензивно изучаване на английски език и свидетелство за професионална квалификация по специалностите:
• „Банково, застрахователно и осигурително дело”
• „Финанси, банково и застрахователно дело”
• „Малък и среден бизнес”

Преподаватели по специалните предмети са водещи специалисти от финансови институции, университетски преподаватели и представители на деловите среди – БНБ, СиБанк, СФБ Капиталов пазар, Агенция за икономически анализи и прогнози, Банксервиз, УНСС, Международно висше бизнес училище и други.

Учебната и производствена практика се провежда предимно под формата на тренинг и симулативни сесии, учебни фирми, производствени екскурзии и реално участие в дейността на финансови институции.

Нека хората, на които им предстои да избират професионална гимназия за детето си да имат още една гледна точка.

Related Images:


One thought on “Частно училище Банкер, една добра алтернатива за образование в България

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top