You are here
Home > Образование > Приятели

Приятели

Нека започна с това – много се гордея, че имам много добри приятели! Тук няма да се съблазня да вкарвам игра на думи с много и добри и много добри, въпреки че ми се иска.

Днес или по-скоро вчера (б/а) беше много приятен ден за мен. Не е свързано с Атанасов ден. Просто първо аз се обадих на Вальо и поговорихме надълго и нашироко, после и Джиджо (Иво Радков по протокол) ми се обади и поговорихме около час.

Всеки, който ме познава знае, че аз говоря най-много минута по телефон за лични разговори. Явно ми липсват тези разговори с приятели. Сегашната ми работа е основно седяща и почти не излизам от офиса/вкъщи. Може би и затова приех да  работя и като преподавател в Частна професионална гимназия БанкерКато студент съм свикнал да общувам с много хора, компанията ние била около 10-12 човека в тесен кръг и около 30 – 40 човека в по-широк. С всички тези хора съм се виждал всеки ден, ето защо висшето образование е много ценно за мен. Не съм запомнил никой от преподавателите ми (по мое мнение бяха слаби, поне доколкото ги познавах), но съдбата ме срешна с много ХОРА (ударението е на О).

Още Вальо ми каза, че едва ли се обаждам случайно, като имаше предвид , че може да отидем заедно на общо събиране на с. Лява река, за което още не съм писал, понеже вече сме ходили там.

Честит Атанасов ден!


Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top