You are here
Home > Образование > Зимна среща в комплекс Яев, с. Соколица, Карлово

Зимна среща в комплекс Яев, с. Соколица, Карлово

От известно време насам се обсъжда организирането на една среща-семинар на приятели от Пловдивския университет, випуск 1996, Математика и информатика (и не само). Семинарът ще е по-скоро с туристическа и научна цел.

Засега планираме събитието (event-a)  да се състои във Винарска изба „Старосел“. Предвиждат се разходка до Тракийският култов комплекс  „Четиньовата могила“ и други забележителности в района на СтароселЩе има възможност и за дегустации в избата на комплекса. Все още не сме правили резервация, понеже още не е сигурно колко човека ще се съберем.

Ако някой има предложение за по-добро място, нека не се притеснява да го сподели тук.

Вече е сигурен броя на желаещите за срещата. Събрахме се 13 възрастни и 7 деца. Това наложи промяна на мястото на срещата, понеже в Старосел има само 5 двойни стаи.

Новото място е Хотелски комплекс „Яев“. Запазил съм 7 двойни стаи за 13 възрастни + 7 деца. Цените могат да се видят в сайта на комплекса. Има и някои бонуси, които предложи управителя, но за тях по-късно.

Хайде, превеждам капарото и другата събота (14.01.2012) сме там.

… Срещата се състоя, беше много весело. Разбира се, не липсваха и по-кахърни моменти, но то си е нормално. За такива срещи няма какво толкова да се разказва, основно хапване, пийване и сладки приказки. По-добре вижте снимките.

 

Ето и малко по-качествени снимки от апарата на Анчето.

Related Images:


2 thoughts on “Зимна среща в комплекс Яев, с. Соколица, Карлово

  1. Вече разговарях с рецепцията на хотела в Старосел. Имат 5 двойни стаи към момента 04.01.2012 12:59. Нека до петък (06.01.2012) всеки желаещ да потвърди тук или по телефон.
    За да запазим стаите ще трябва да преведа капаро.

  2. Има промяна на мястото на срещата. Заглавието е коригирано и подробностите са в статията.
    Честито Богоявление на всички празнуващи.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top