You are here
Home > Образование > ПУ „П. Хилендарски“ математика и информатика випуск 1996 – среща 18.06.2011

ПУ „П. Хилендарски“ математика и информатика випуск 1996 – среща 18.06.2011

Най-накрая намерих време да кача снимките от тазгодишната среща на випуск 1996 от специалности Математика и Математика и информатика на Пловдивския университет. Събрахме се около 40 човека от около 160. Поне аз така ги смятам – 4 групи по 20 човека от Математика и информатика и 4 групи по 20 човека от Математика. Абе можеше и повече.

Аз бях планирал и годишната си почивка веднага от следващия ден и оставих Донна при Ники и Ванчето (по-скоро само при Ванчето) в Пазарджик. Планът беше на следващия ден да пътуваме за Велинград, където Цецо беше ми резервирал място за нощуване за 6 дни.

Срещата започна с гладене на празничното облекло. После се насочихме към Ресторант-градина „ПОТОМЦИ“, където беше резервирано от организатора Ангел Калоферов. Ресторантът си беше почти същия от преди около 13 години, когато Станимир работеше там. Естествено, в добрият смисъл на думата.

В началото се видяхме с Дечко (с него имаме стара закачка още от абсолвентската вечер в хотел Ленинград/Санкт Петербург) и донякъде това определи веселия характер на вечерта.

Естествено всеки ресторант си има работно време и в един момент се оказа, че сме пред избор – Ей богу, къде да продължим вечерта? Решихме, че най-доброто място е джаз клуб, някъде до бившата водна палата. Аз лично съм доволен от избора, музиката никак не беше зле.

Има и снимков материал за доказателство на гореизложеното:

Related Images:


Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top