You are here
Home > Развлечение > Подготовка за 38-ми рожден ден

Подготовка за 38-ми рожден ден

Днес навършвам 38! Много, малко – толкова. Равносметки не ми се правят. По принцип не обичам нито „сметки“, нито „равно“. Никога не съм можел(или пък искал) да си разпределя пари или каквото и да било друго по равно за всеки ден от месеца.
Днес денят започна с изненада – Донна ни поднесе закуска в лвглото. Приятно ми стана, като се има предвид, че тя е само на 8 години.

После Донна и Силвия направиха тортата .

Малко почивка и почнахме с основното ястие: свинско, картофи, лук, моркови, чушки, джоджен, червен пипер. Всичко това се слага в гювеч и после във фурната, всички зеленчуци са цели или едро нарязани. Пече се, докато се опече – около 2 часа (когато се готви с глинен съд, ястието се поставя в студена фурна,  за да не се спука съда).

И накрая аз се заех със салатата:

Белени домати, моцарела (или прясно домашно сирене), босилкова паста (босилек, зехтин, чесън се пасират). В някои ресторанти и казват „Капрезе“ – каквото и да значи това (може би каприз), салатата е много добра. Върви с мастика, ракия и други. Внимание, по снимките има продуктово позициониране. Безплатно засега :).

Това е засега, на който му хареса, да заповяда!

Related Images:


Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top