You are here
Home > Пътуване > Арнолд Шварценегер продава своя Mercedes Unimog в eBay за $ 350 980

Арнолд Шварценегер продава своя Mercedes Unimog в eBay за $ 350 980

Бившият губернатор на Калифорния и филмова звезда Арнолд Шварценегер може и да рекламира всъдехода за цивилни, но май няма друг автомобил на Земята, който повече да му подхожда от Mercedes-Benz Unimog.

arnold-unimog-rajdane-05

Тази машина е създадена за тежки натоварвания (дори претоварвания). Въпреки че моделът U1300 от 1977 година е само с 2 врати и 4 колела, той е приблизително 3 метра висок, тежи близо 4 тона и половина и се гордее със 45 см пътен просвет (clearance).

arnold-unimog-rajdane-06

Това е джип както за хард разходки в планината, така и за пред кафето – определено ще има доста потенциални кандидатки „за едно кръгче“. Ако се чувствате готов да притежавате това возило, може да го закупите от eBay за 350 980 щатски долара.

Не е трудно да се досетим, че по-голямата част от цената е заради това, че този автомобил е от частната колекция на Арни. В този случай плащате и за усещането, че се докосвате до Холивудска звезда и бивш губернатор на Калифорния. Въпреки това, ако може да си го позволите, едва ли ще Ви интересува общественото мнение.

arnold-unimog-rajdane-04

Related Images:

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top