You are here
Home > Мода > Дълги зимни дамски палта, почувствайте топлината в студените зимни дни

Дълги зимни дамски палта, почувствайте топлината в студените зимни дни

Ето че съвсем скоро идва зимата и с всеки изминал ден времето навън става все по-студено и по-студено. Но как да задържите зимните студове далеч от себе си, без да се налага да обличате няколко пласта дрехи? В тези моменти на помощ идва палтото. Най-добрият начин да ви бъде наистина топло е, ако заложите на някое зимно, дълго дамско палто. Когато студеният зимен вятър задуха е препоръчително да сте подготвени, а ако не сте, все още не е късно да напазарувате тук.
Ако зимните студове са ви наистина непоносими и заради тях не ви се излиза от вкъщи, то нека ви кажем, че има решение на този проблем. В тази статия ще ви представим няколко актуални модела на дълги зимни дамски палта в различни стилове, а вие преценете, кой е подходящият за вас.

Дълги дамски палта

Зимни дълги дасмки палта, които ще ви топлят през зимата

Дългите дамски палта с дължина под колената са наистина подходящо решение за мразовитите зими. Ако живеете на място, където настава Арктически студ, този вид дамски палта са почти задължителни. В наши дни има модели, които са много стилни, красиви и женствени.

Палта тип анорак

Дамски палта тип анорак или познати като парка

Дамските палта тип анорак или още наричани парка по правило се изработват от трудно мокрещи се или водонепропускливи материали. Аноракът задължително има качулка и закопчаване с цип, което може да не се откопчава напълно. До скоро анорака се приемаше за туристическа дреха или се носеше предимно от спортуващите. Напоследък обаче все по-често започнахме да забелязваме стилни и женствени модели носени по улиците.

Вълнени дамски палта

Бутикови вълнени дамси палта, подходящи за мразовитата зима

Дали ще се съгласите, че най-стилни и елегантни са вълнените палта? С толкова богат избор от модели и стилове със сигурност на всяка дама, дори и на тези с най-претенциозния вкус, ще й бъде трудно да вземе решение. Факт е, че вълната е известна със своята топлина, за това не се колебайте, а заложете на вълнени дамски палта, които ще ви топлят изключително добре както през деня, така и вечер. На пазара лесно може да се намерят палта от вълна или смеси с вълна, както и по-луксозни палта от кашмир.

Кожено дамско яке

Кожено дамско яке

Ако харесвате кожените якета, то не се колебайте дали да носите такова и този сезон, защото те пак са на мода. Не се притеснявайте, че с него през зимата ще ви е студено, повечето нови модели зимни кожени якета са снабдени с подвижна подплата с цип, която може да поставяте зимата и да сваляте на пролет.

Дамски палта тип кожух

Дамски палта тип кожух

Когато говорим за връхни зимни дамски облекла, не може да не споменем палтата от пухкави кожи. И докато кожусите от норка и визон са доста скъпи и не всяка жена може да си ги позволи, то на пазара могат да бъдат намерени страхотни заместители. Ако копнеете за луксозно и наистина стилно палто, тогава тези с изкуствени кожи са една много добра алтернатива. По външен вид те се доближават доста до истинските и могат да придадат едно уникално усещане за мекота и женственост, докато ви държат топло.

 

Related Images:

2 thoughts on “Дълги зимни дамски палта, почувствайте топлината в студените зимни дни

  1. Iskam da popitam za tova bqlo palto koq marka e poneje e mnogo stilno I krasivo?

  2. Имайте предвид, че статията е писана през 2013 година. Възможно е все още да е актуално в колекцията, но разгледайте на самия електронен магазин http://store.bonelli-lux.com/ . Може да попитате и там, като им обясните откъде сте видели модела, ако го нямат.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top