You are here
Home > Разни > Бойко и наплива на хора от провинцията

Бойко и наплива на хора от провинцията

Скъпи приятели и Вие въображаеми читатели, бесен съм!

Вбеси ме Бойко, до вчера го наричах, леко подигравателно, Бате Бойко. Е, вече го лиших от тази титла. Време е на смешника с мускули майсторски да му „сложим шапката“. Защото за него проблемът на България е „цената на газа“, „топлото“ и „наплива на хора от провинцията“ (явно заради този наплив бърка София с България – разликата не е само в броя на буквите, второто по всички норми е държава).

Скъпи Бойко, ако се огледаш малко ще разбереш, че този наплив спаси София, но най – важното е, че спаси в България, защото на една място се събраха можещите, знаещите, амбициозните хора в горката ни татковина. И понеже ние  сме тук и сме много и сме избиратели, нека мощно да ти кажем: Адио, Бойко! Има СДС, има ДСБ, НДСВ, БСП има го и ДПС, ти си имаш Цветелина!

Related Images:

6 thoughts on “Бойко и наплива на хора от провинцията

  1. За мен темата за Бойко Борисов отдавна не е дразнител. Вече има достатъчно писано по въпроса за неговите изцепки. Има даже цял сайт за това.

    Има доста по-интересни теми за мен, като тази за журналиста Стоян Георгиев, който за 1 месец е бил учител по английски език под прикритие. Пускам я като отделна тема.

  2. За мен темата Бойко сега се отваря, защото има реална опасност той де е следващия министър – председател. Не знам колко сайта има за изцепктите на Бойко, но ако никъде не се казва „Хора, гласувайте, за да не ви управлява Бойко и сие“ съществуването им е безсмислено – само за шоуто. И когато следващия път плачем, заради кофти управление, ще се намери поне един политолог, който да ни подсети, че всеки народ заслужава своите управници.

  3. Малко пресилено ми се струва, че всички можещи и знаещи са събрани в София. Смея да твърдя,че също съм от тях, но не живея в София. Аз например ще гласувам за Бойко; няма значение кой : Борисов или бай Бойко от село Бойково, защото съм сигурен, че ще е по-добър от досегашните управляващи. Няма СДС,ДСБ, а пък за БСП да не говорим:тях трябва да ги разпуснат със закон.

  4. Вальо, не исках да обидя никого, освен Бойко разбира се. Ясно е, че има останали качествени млади хора и в други градове на страната, но съотносимо с тези, които се установиха принудитерно в София, сте ужасно малко – поздравявам ви за смелостта и решението ви. Относно тово, че ще гласуваш за Бойко от Банкя много съжалявам. В близкото минало много хора гласуваха за Царя, а в момента партията му трудно минава 2%. Не се радвам и на този факт, защото в тази партия имаше и читави хора за разлика от ГЕРБ.Уважаеми приятели,въображаеми читатели, моля Ви не гласувайте за партията на Бойко, защото ще се радвате сами, а ще съжаляваме заедно.

  5. Вярно е, че сме малко в сравнение със София като цифра. Но иначе мисля, че качествените хора в София не са повече от Пловдив, Бургас или Стара Загора на глава от населението. Според мен куцо и сакато хукна към София само защото чуха, че там има работа и по-големи заплати. И то болшинството са от по-забутани малки градове и села. Колкото до гласуването: лесно е да кажеш кой не става, а трудното е-кой става.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top