You are here
Home > Разни > CERN

CERN

Май нищо няма да стане от нашия експеримент. Искам да кажа, експериментът ще се окаже неуспешен. Мотаме се като свободни неутрони – един в Бургас, друг в Неделино, трети в Кранево, Боровец.

Алооо, люде, в Женева се събраха секакви юроде включително и българе и накараха всички известни големи и малки частици така да се ударът, че да стане ясно кой, къде, какво е направил или не е направил, че да ни има нас. УЧЕНИТЕ все още допускат, че голямата частица Бог е участвала, може да е пръднала накриво – всички сме съгласни, че нещо с нас не е наред, колкото и да се стараем, все отнякъде понамирисваме.

Днес се удариха частиците, как да кажа – уцелиха се, то от първия път нали не винаги става, та за Бог не разбрахме участвал ли е или не е в най – първия удар. Слава Богу (засега се налага да му се мазня, нищо още не се знае) не ни погълна Черната дупка, което твърдяха, че ще се случи Хората от Южна Америка . Поне аз не усещам да ме е погълнала. Сега като се сетя за вашата активност, бррррр- стана ми студено, може да ни е погълнала и аз да съм зависнал някъде.Не ми остава нищо друго освен да се напъна и мощно да изхвърля съхранените в мен частици и с този отчаян, взривоопасен ход да запълня зловещата дупка…

Ооох, струва ми се, че успях. Сега хората от CERN ще могат да подготвят следващите удари, а ние да продължим с нашия експеримент :-).

Related Images:

4 thoughts on “CERN

  1. Не знам доколко е уместна заигравката с БОГ, но експериментът на CERN може и да се окаже успешен и да си представим какво се е случило преди известно време.

    Днес за мен беше странен ден, но не го отдавам на експеримента. Мен по скоро ме подразни изцепката на шампиона Максим Ставийски. Типично по руски, великите руснаци могат да си правят каквото си поискат. Да оставим законовите норми, но чисто морално тази гавра с Албена Денкова, Мануела Горсова и цялата българска общественост е меко казано извратена.

    Дано шампионът се чувства удоволетворен от това. На мен ми дойде вповече.

  2. Аз мисля, че България е от доста години в Черна дупка и за да се измъкне оттам трябва всички нейни положителни частици да се съберат в сноп и да се сблъскат с отрицателните. Но това е много малко вероятно. Та затова се надявам след експеримента в CERN не светът да попадне в Черна дупка, а по-скоро ние да излезем от нея. Нали все правим обратното.

  3. Да това усещане за черната дупка и аз го имам от доста време за България. Преди обаче положителните частици да се съберат в сноп е добре първо всеки да си повярва, че от него зависи нещо.

    Тогава би могло да настъпи това толкова дълго чакано измъкване от Черната дупка.

  4. Надали! Тук всеки се опитва да излезе сам. Единственото за което разчита на другия е : ако може да стъпи на него за да е по-близо до повърхността.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top