You are here
Home > Мода > Елегантните дамски панталони – женственост с елементи на провокация

Елегантните дамски панталони – женственост с елементи на провокация

Днес, когато панталоните са неотменна част от дамския гардероб, жените все повече се радват на оригинални модели и свежи решения от разнообразни форми и разцветки. Може да заложим на елегантната неостаряваща класика или да надникнем в очарователния свят на източната екзотика, изпълнена с блясъка на брокат и коприна. Определено графиката, азиатските мотиви и 60-те са основните модни тенденции сред елегантните панталони, както при обувките, полите, роклите и другите дрехи.

И днес е актуален изисканият стил на 20-те. Простите линии, играта с черно и бяло и контрастните детайли, осигуряват елегантност в ежедневието, в офиса, при специални случаи. Късата бяла риза, блуза , сако или блейзър и панталоните с висока талия, са гаранция за изискана визия. Водеща тенденция е коланът на панталоните, очертаващ женската талия. Широките в основата на бедрата панталони са на пика на своята популярност. Те съчетават в себе си свободата на движенията с неповторимата сексуалност и женственост. Идеално скроеният черен гащеризон е прекрасна алтернатива на малката черна рокля, особено ако е комбиниран с елегантни модни обувки.

Модните елегантни панталони може да са сини, бели, червени. Многообразието от цветове не подминава и тази комфортна дамска дреха. Запомнящи се и неповторими може да бъдете в панталони в наситено синьо, ярко червено, дълбоко изумрудено или ултра модно лимонено. Ако изберете такъв ярък панталон, помнете , че върхът, който изберете, трябва да го приглуши по нюанс. Прекрасно допълнение в такъв случай е бялата риза или блуза. За горещите летни дни идеални са панталони ¾ , които носят удобство и удоволствие.

Екзотично и шик може да изглеждате в скъсени панталони с източни мотиви и висока талия, която визуално удължава силуета. Абсолютен хит са и пъстрите панталони, събрани отдолу, в комбинация с втален елек. За летен отдих идеално пасват късите панталони и бермудите, както и късата пола-панталон в духа на 80-те. Сред модните панталони се нареждат и голф моделите, актуални вече няколко сезона. Те привличат с удобството и възможността да се прикрият някои недостатъци на фигурата. Да не забравяме, че те не са подходящи за жени с невисок ръст.
Както се вижда, модните елегантни дамски панталони предоставят широки възможности за избор, съчетани с правилните обувки, носят стил и елегантност. И тук е моментът да напомним за класиката – хубавите и качествени джинси, за които единодушно мислим, че трябва да присъстват в гардероба на всяка жена.

Related Images:

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top