You are here
Home > Реклама > Мерцедес почита международния ден на жената с мини-филм за Берта Бенц

Мерцедес почита международния ден на жената с мини-филм за Берта Бенц

Mercedes-Benz представи четириминутен филм в YouTube „Берта Бенц: Пътуването, което промени всичко„, за да отпразнува Международния ден на жената 8 март.

Филмът разказва историята на Берта Бенц, съпругата и бизнес партньор на основателя на Mercedes-Benz – Карл Бенц, разказвайки, че това е първото пътуване на дълги разстояния над 100 километра със своето изобретение преди повече от 130 години. Кинематографичната история насърчава мъжете и жените да сбъдват своите мечти с дързост и самоувереност. Той е продуциран от креативната агенция Antoni Garage и режисиран от Себастиан Щрасер, като творческия директор е Алис Ботаро.

Късометражният филм съвпада и с инициативата на Mercedes-Benz „She’s Mercedes“, която марката стартира през 2015 г., за да подкрепи жените в компанията. Автомобилният производител има за цел да увеличи жените на ръководни постове до поне 20% до 2020 г. и е увеличил курсовете за обучение, за да предложи повече подкрепа.

Кампанията, която беше стратегически насочена към дебюта около Международния ден на жената, също показва как Mercedes-Benz и други марки инвестират във висококачествено видео, за да достигнат до потребителите на цифрови и социални платформи. 

Изглежда марката прави нещо положително в тази посока, тъй като се смяташе за една от най-значимите марки в неотдавнашния доклад на Havas, от който стана ясно, че потребителите смятат, че 77% от брандовете могат да изчезнат без предизвестие.

Related Images:


Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top