You are here
Home > Мода > Професионална козметика за лице – за по-свежа, млада и гладка кожа

Професионална козметика за лице – за по-свежа, млада и гладка кожа

Професионална козметика за лице Jean d'Arcel – запазете вашата кожа по-свежа, млада и гладкаЕдва ли за някого ще бъде чудно ако заявим, че всеки човек малко или много е суетен и държи винаги да изглежда добре. Разбира се това се отнася най-вече за дамите, които винаги искат да изглеждат зашеметяващо. Особено трудно е за тях да приемат факта, че в даден момент ще загубят своята красота и поради тази причина те са готови на всички, с единствената цел забавят колкото се може повече този процес.

Ако искате вашата кожа да запази свежестта, младостта и гладкостта си, ще трябва да се научите как внимателно да я обгрижвате и какъв тип професионална козметика за лице да използвате. Заложете на доказана марка като Jean d’Arcel и изберете според нуждите на вашата кожа професионални козметични продукти с почистващо, подмладяващо и хидратиращо действие. В един идеален свят може да щракнете с пръсти и да се подмладите с 10 години, но на тази планета е нужно работа и отдаденост, за да изглеждате наистина добре.

Инструкции

  • Тайната на красивата, гладка и свежа кожа се крие в тонуса, правилните грижи и употребата на подходящата професионална козметика за лице. За да тонизирате кожата на лицето ви е добре да отделяте по няколко минути всеки ден, за да изпълнявате няколко простички упражнения. Така ще омекотите линиите на изражението ви и също така ще предпазите кожата си от появата на повече бръчки. Стягайте и да отпускайте усмивката, челото и бузите, като раздвижвате лицевите мускули в рамките на 3-4 минути. Това упражнение ще изглади бръчките ви.
  • Внимавайте какво ядете! Запомнете нещо много важно — диетата с прекалено много нишесте и мазнини предизвиква състаряването на клетките, а това се дължи на високия гликемичен индекс. Вместо това е желателно да приемате различни храни богати на витамини, омега 3 мастни киселини и фибри. Консумацията на пълнозърнести храни и риба, ще помогне за изглаждане на кожата, правейки я по-млада и по-свежа.
  • Експериментирайте с домашно приготвени маски за лице за блестяща и гладка кожа. Прилагайте пюре от банан и мляко върху лицето ви за около 20 минути. Можете също така да пробвате й с маска от яйчен белтък в комбинация с мед и отново изчакайте 20 минути. Ако пък не ви се рискува сами да си приготвяте маски можете да се допитате до вашия дерматолог и да закупите подходящата за вашата кожа серия професионална козметика и маски за лице. Винаги след нанасянето на маски изплакнете кожата на лице обилно с хладка вода.
  • Ексфолирайте поне един път седмично, за да защитите кожата си от натрупване на свободни радикали и мъртви клетки, които запушват порите. Почиствайки кожата на лицето, тя става по-мека и свежа.

Спазвайки всички тези стъпки, консумирайки здравословна храна и ползвайки подходящата за вашата кожа професионална козметика за лице, вие несъмнено ще забележите положителната промяна.

Запазете младежкото излъчване на вашата кожа. Дайте й шанс тя да изглежда по-мека, гладка и красива за по-дълго време.

Related Images:

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top