You are here
Home > Разни > Лято – лятоооо; БАТЕ-БАТЕЕЕЕ;Ех – Есен; ЙЕЕЕ – Бербо

Лято – лятоооо; БАТЕ-БАТЕЕЕЕ;Ех – Есен; ЙЕЕЕ – Бербо

Е, няма какво да си говорим, поредното лято ни напусна, писна му.Племенницата ми тези дни ми сподели, че и липсва; обича лятото повече от зимата и бабите си повече от детската градина(предучилищната). Умно дете, добре се е ориентирало, макар и на 5 вече чете не само какво мислят хората, но и това, което са написали.Извинете ме за отклонението…

 БАТЕ преби Уески, въпреки че уескарчетата беха много добри – „шампиони“. Ох, колко са смешни чак ме забавлява, гъделичка. Колко ме яд, че го гледах в Кранево и нямаше беларусчета, с които дружно да извикаме КЗЛ. Това е, писна ми да съм патриот, вече винаги съм против Уески само Цески:-). Още повече, че сините богове, каквито са шампиончета по някое време могат да срещнат Ман Юнайтед и тогава, тогава Бербо ще им го вкара гола, няколко пъти.

Затова, здравей Есен! Хубава си, историческа. Сякаш след провала на българското спортно лято,  есента напомни, че също е великолепна.

Това е приятели, ако има несъгласни, да не забравят да ме препсуват. Ще им го върна тъпкано. Обичам да връщам, не да повръщам.

Related Images:

3 thoughts on “Лято – лятоооо; БАТЕ-БАТЕЕЕЕ;Ех – Есен; ЙЕЕЕ – Бербо

  1. Nench, не разбирам от футбол, сори, но ми хареса заигравката. Да е живо нашето момче, да вкарва на когото може. Дори и на нашите , като са куци калинки. А , че есента е златна, факт! Да сме здрави, докато сме живи. Честита есен.

  2. Еееех БАТЕ, Еееееееех како. Няма как, психиката на лузера трудно се пречупва. Няма хъс за доказване на класа. Случва се да биеш и на световно, и на Шампионската лига, трудно е да биеш 2 пъти поред. Това вече е класа.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top