You are here
Home > История > 19 февруари 1873 – 138 години от обесването на Васил (Левски) Иванов Кунчев

19 февруари 1873 – 138 години от обесването на Васил (Левски) Иванов Кунчев

Гледам предаването на БНТ „Полет над нощта“ и съм бесен. В стил „Жорж Ганчев“ бих казал „Ей богу“, има гости от Панагюрище. Това е пълна порнография. Няма да говоря повече, иначе може да обидя някой.

Не  си спомням някой роднина на Левски ( иначе има съидейници) да е от Панагюрище (иначе много уважавам този град, имам и приятели от там). Аз съм учил, че Левски е роден в Карловво и родната му къща е там. От „водещите“ не чух нещо да кажат за произхода на този б(Б)ългарин. Може би тук е момента да спомена, че не обичам „психично болни“  (т.е. хора, които чуват гласове) да съветват „нацията“ (ако има такава) как да празнуват този празник.  По моя информация Васил Левски  е от КАРЛОВО и е започнал на се развива в Карловска община. За първа година се случва това- огромна манипулация, не може да се свързва Васил Левски първо с Панагюрище, а не с КАРЛОВО.

Аз лично съм от Каравелово, мой втори братовчед (Найден Найденов) е кмет на Карлово и общината. Това не е важно, но ми писна, като стане дума за Левски, да се чуваствам като някакъв страничен наблюдател.

Не може да има такава безхаберност и с излъчването на чевстването на празника пред паметника на Левски (това може би ще е утре) да се изчерпи всичката активност от БНТ, РБ (НРБ) и цялото общество.

Писна ми от педераси (без извинение) и всякакви хора с психически (и физиологически) проблеми да поучват българското общество от „ГОЛЕМИЯ“ екран. Няма ли конкурси (ама истински) в тази телевизия. Гледаме едни и същи лица от 20 години. Специално Лара е несменяема в тази телевизия, повечер от 20 години.


2 thoughts on “19 февруари 1873 – 138 години от обесването на Васил (Левски) Иванов Кунчев

  1. Няма такава пошлост, тоя Драго не знам какво заслужава. Бих го сравнил с Веско Маринов. Много е зле!

  2. естествено че родният град на Левски е Карлово ,но не съм гледала предаването и не мога да коментирам, но относно БНТ не съм съгласна ,все пак освен честването телевизията показа и филма „Седем педи над земята“ ,а и предаването „Памет българска“ беше посветено на Левски ,докато другата „национална “ телевизия БТВ не показа абсолютно нищо вероятно ,защото от Левски не се печели от реклама и рейтинга ще е нисък

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top