You are here
Home > Разни > Защо избрах Благоевград

Защо избрах Благоевград

Защо избрах да живея в Благоевград? Защо останах в Благоевград? Защо въпреки всички предупреждения да търся щастието си в друга държава, аз избрах България? Сега ще разберете 🙂 …
Blagoevgrad_2013_2014

На първо място ПРИРОДАТА! В Благоевград всичко е прекрасно.Зеленина, цветя, свежест, всичко това всеки път ме кара да ахкам от радост и да чувствам неописуема топлина.

 

Красотата на Благоевград е неописуема, трудно може да се опише с думи. Сигурно тези от Вас, които са посещавали този град са съгласни с написаното. Някой пък може да сметнат това за пресилено, но си остава за тяхна сметка. След като посетят топ града на Югозападна България ще повярват в написаното.

Blagoevgrad_2013_2014_2

Младежите, „щъкащи“ навсякъде около нас. Тази атмосфера я няма никъде. Чувството да си сред младежи определено те прави млад. В София дори в Студентски град не съм виждал толкова много младежи на едно място, както е тук в Благоевград. Личи си, че кипи живот, че Благоевград е жив. Това много ме радва и прави разходките ми в града, предимно в централна част, голямо удоволствие.

Обучението в Благоевград – няма как да не споменем двата университета, които са едни от най-големите в България – Югозападен Университет „Неофит Рилски“ и Американски Университет – и двата престижни, обучавали студенти от цял свят, някой от които днес заемат много високи позиции в САЩ, Англия, България и други страни.

Blagoevgrad_centralna_gradska_chast_2013_2014

Връщаме се на основната тема, а именно: Защо избрах Благоевград?.
Наистина това е градът, който обичам, не само защото съм родом от тук, а защото е прекрасен, наистина прекрасен. Коментарите от гостите на града ни го потвърждават. Правени са проучвания и всички ахват, от спомена за прекрасен Благоевград.

В заключение бих казал на тези от Вас, които сега им предстои кандидастване за университет – не се колебайте – изберете Благоегвград, гарантираме, че това ще бъде най-доброто Ваше решение!

Related Images:

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top