You are here
Home > Разни > Жега в центъра на София

Жега в центъра на София

Доста горещо стана в Столицата. Аз заминавам на море – родното северно Черноморие. Надявам се заглавието да зариби доста хора да посетят блога, защото е популярно. Затова го избрах, без да има нещо общо с написаното. Все пак целта за момента е да ни посещават…

Всъщност, май наистина е доста горещо.

Относно размислите… Христо, съжалявам, но аз днес „родих“ една гениална презентацийка. След като срещнах неодобрението на ръководството относно 6 слайда и след заповедта да ги съкратя до 2-ва, реших да преизпълня плана и представих един слайд. Звучи идиотски в сравнение с първия вариант, на се хареса-явно защото „преизпълних“ плана. Идиотското изпълнение ме прати в заслужена почивка с чувство на небивало удовлетворение, все едно съм Пламен Константинов с ниво на тестостерон много над нормата, но с олимпийски медал и неопетнана репутация. Абсолютна фикция – но истина е, че ще съм на море , освен ако не се размажем по пътя, съмнявам се, че ще се случи – ще ви информирам :), все пак на война като на война, навсякъде може да се очакват засади от талибани.

Ще пиша от плажа, вероятно ще съм пиян и преял, защото водя много неправилен начин на живот, но поне съм „еко“ – повярвяйте ми. Обещавам да се доказвам и показвам във всичко.

Да живее отпуската! Да живее морето!

Related Images:

3 thoughts on “Жега в центъра на София

  1. Обикновено така се получава с креативните творения на служителите, след една две поправки от „по-опитните“ менажери и се получава едно голямо, рядко и миризливо … „щастие“.

    Хареса ми сравнението с Пламен Константинов за нивото на тестостерона.

    Хайде лек път до морето, а тук вярно си е жега.

  2. В Стара Загора също е голяма жега.Но эа разлика от Пламен Константинов единственото което ми се вдига в момента е нивото на потта която отделям.

  3. По пътя на логиката, би трябвало да се вдигне и нивото на бирата, която изпиваш :).

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top