You are here
Home > Разни > олимпиадата

олимпиадата

олимпиадата е към своя край.Доста съм разочарован от представянето на нашите спортисти.Като изключим „златната“ Румяна Нейкова и успеха на борците всичко останало е пълен провал.Най слабата олимпиада за България в цифри.Явно и спортът е тръгнал стремглаво надолу както (почти) всичко в тази държава.

Related Images:

3 thoughts on “олимпиадата

  1. Сега, като чета твоя пост, се сещам, че аз най-много очаквах да се издънят волейболистите. Когато всички други отбори играеха за всеки мач с най-добрите си играчи в световната лига, ние си пазехме титулярите за олимпиадата. Още тогава ми стана ясно, че ще има реплики от рода: „5-то място не е толкова зле“. Американците спечелиха световната лига, сега са на път да спечелят и олимпийска титла, а нашите нека си пазят силите. Не знам как, ама все ние сме изморени и прецакани, вместо да си признаят – „Идънихме се!“.

    Май много се разпалих, хайде дано в Лондон да е по-добре.

  2. Ти си очаквал издънка и я получи.Но аз очаквах по-добро представяне и затова съм разочарован; не само от волейбола.

  3. Е, само Станка Златева се очакваше да вземе почти на 100% златен медал. Друго какво добро си очаквал. За Йордан Йовчев – той самия не си вярваше, че може да направи нещо сериозно и затова тръгна с по-сложно съчетание, за да има шанс за медал евентуално ако го изпълни без грешка. Просто това му е 5-та олимпиада, няма как да не окаже влияние възрастта.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top