You are here
Home > Работа > Един доста безплоден ден

Един доста безплоден ден

Днес нищо не се „роди“. Един доста безплоден ден. Сутринта случайно си чух хороскопа – „Не бързайте да приключите работата си днес“. За мен резултатът е – нищо не свърших. За съжаление има и такива дни. Много усилия – малко резултати. Сега си отворих една бира и ще разпускам. При мен е така – като не върви не се натискам да хвърлям усилия докато не тръгне (пробвал съм го, не помага). Утре ще наваксам. Добре, че имам търпеливи клиенти. Поне говорих с Вальо, Весо и Роси за публикуване на техни статии в блога.

Този блог наистина ми е легнал присърце, дано и за другите да е така. В компаниите, в които съм бил досега, това е най-ценното – колкото и да е зле всеки все ще каже нещо (без да се оплаква), което да те накара да се замислиш. Може би точно това ме накара да инициирам тази идея.

Сега като се замислих – май аз се оплаквам :).

Related Images:

3 thoughts on “Един доста безплоден ден

  1. това не е ли по – скоро западна България

  2. Да западна е, но северозападно от София. Коментарът май е за предишния пост :). Важното е, че красотата ми се видя някак необработена. Не е този тотален комерс, като на Банско.

  3. е, няма нищо общо и на мен ми харесва, много е хубаво и около Кюстендил – Осоговската планина. Трябва да отидем някой път

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Top